BABYMA har varit väldigt måna om att komma med lösningar på uppkomna problem och vi har haft ett jättebra samarbete. En bra och rättvisande kostnadskalkyl, kort arbetstid och snabb info om avvikelser.
JESPER

Effektiva, pålitliga, snabb respons, höll sig till överenskomna tiden, arbetesledare har hög tillgänglighet och bra bemötande, vill även lifta fram att Solim efter avslutat arbete återkommit och åtgärdat «små fel»efter slutbesiktning snabb, jag är nöjd och rekommenderar stark Likana och de kommer att vara min första kontakt i nästa projekt.
MATS JOHANSSON

Jag är väldigt nöjd med arbetet som BABYMA utförde hos mig. Jag flyttade in i ett radhus på 80 kvadrat som var väldigt slitet och jag blev besviken när jag väl fick tillträde. Då gick jag in på offerta och fick kontakt med 3 företag. Av dessa var det redan från början BABYMA som stod ut med sitt trevliga bemötande och professionella förhållningsätt. De gav mig många råd och vi kom fram till en bra och trygg lösning för min renovering. På 7 dagar renoverade de hela min övervåning , med byte av alla golv, målning av väggar och tak, nya lister och målning av trappa samt att de la matta i trappan. Snyggt , snabbt och professionellt gjort. Allt väldigt smidigt och städat! Jag kan varmt rekommendera BABYMA bygg och jag kommer definitivt ta in dem igen för kommande renovering! Toppen jobb!!!
Henrik Moberg