Gör badrummet till en plats där du trivs
Våra badrum har förändrats mycket över tid. För inte allt för länge sedan skulle badrummet enbart vara praktiskt och inget rum man stannade i längre än nödvändigt. Hur det såg ut var inte speciellt viktigt.

Idag är trenden helt annorlunda. Vi vill skapa ett riktigt rum där man kan slappna av och pusta ut – en oas i lägenheten eller huset.
När det kommer till design, val av badkar, WC, dusch och handfat samt ytskikt finns det fler alternativ än någonsin. Du har chans att skapa ett praktiskt badrum, men också få ett rum med personlighet där hela familjen kan trivas.

Inspiration för badrumsrenovering
Om du ska renovera badrummet eller håller på med en nybyggnation har vi samlat allt du behöver veta. Du får badrumsinspiration om allt från grundarbetet till vilka badrumsmöbler du kan välja.

Läs våra artiklar om badrumsrenovering, titta runt bland de senaste produkterna från specialister inom bad och dusch, och inspireras till att skapa ett badrum du vet att du kommer trivas i under lång tid. Du ska kunna planera hela ditt badrumsprojekt här.